alt

Politiek Café Warffum    Stel uw vraag!

Op woensdagavond 12 maart 2014 zullen in café Spoorzicht alle politieke partijen, voorafgaande aan de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014, met elkaar in debat gaan.

Hoe gaan we herindelen? Hoe gaat de gemeente de zorg aan haar burgers organiseren? Hoe is de toekomst van aardgaswinning? Wat merkt Warffum van een nieuw college? Wat kan een politieke partij voor u betekenen? Onderwerpen die wellicht van belang zijn voor het stemmen.
Het debat zal door een onafhankelijke gespreksleider begeleid worden. Weet u niet (meer) welke politieke vertegenwoordiger u mag gaan steunen en of heeft u dringende dan wel onbeantwoorde vragen, kom dan op woensdagavond 12 maart a.s. naar café Spoorzicht. De zaal is geopend vanaf 19.30 en de start van het debat is om 20.00u. Voor alle inwoners van Warffum & Breede (dus ook niet-leden).

Uw vragen zijn welkom tijdens het debat, maar kunnen ook voorafgaand worden doorgegeven via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post (Noorderstraat 3)

Graag tot ziens!

Het bestuur van Dorpsbelangen Warffum & Breede