Met korting naar het zwembad

Hoewel het nu nog koud is, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen alweer volop in gang.
Elk jaar biedt de Stichting Zwembaden Eemsmond de mogelijkheid om de zwemabonnementen tegen een voordeliger tarief te kopen tijdens de voorverkoop. Ook het nieuwe Aquajogging- abonnement is extra voordelig in de voorverkoop. Het bestelformulier met de bijbehorende foto’s moet vóór 13 maart 2017 binnen zijn.

Voor de badgasten die soms een keer naar het zwembad gaan, is het voor 2017 mogelijk om ook de 10-badenkaart met korting te kopen in de voorverkoop. De 10-badenkaart is niet persoonsgebonden en is twee jaar lang geldig. De zwemabonnementen en de 10-badenkaart zijn geldig in beide baden.

De voorverkoopdagen vinden plaats in de openluchtbaden van Uithuizen ‘De Dinge’ en in Warffum ‘De Breede’. De voorverkoopdagen staan in de folder die huis aan huis is verspreid en op de website www.zwembadeneemsmond.nl. Ook liggen er folders op het gemeentehuis van Eemsmond. Bestellen kan middels het bestelformulier uit de folder of via de website.

Ook zijn er mogelijkheden voor een vergoeding van het zwemabonnement via het gemeentelijke participatiefonds / minimaregeling tijdens de voorverkoop. Meer informatie hierover is te vinden bij het gemeentenieuws van Eemsmond . Wees er tijdig bij wanneer u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding. Vanaf 29 april tot en met 9 september 2017 gelden de reguliere tarieven.