Reuring in de Bieb!

De bibliotheek in Warffum is al een tijdje ruimer open en er worden steeds meer activiteiten georganiseerd, zoals het brei- en haakcafé en de knutselmiddagen één keer in de maand. De bibliotheek als organisatie wil meer veranderen van alleen een uitleenbibliotheek naar een bibliotheek die burgers ondersteunt in hun ontwikkeling hun hele leven lang.

Zelf, als inwoner van Warffum heb ik in de bibliotheek van Veendam mogen ervaren hoeveel meer er kan. Oké, Warffum is een veel kleiner dorp, maar ook hier kunnen we de bibliotheek een bredere functie geven. Echter de bibliotheek kan dit niet alleen, daar hebben ze onze hulp bij nodig.

Vandaar dat ik inwoners, organisaties, verenigingen ed. van Warffum en omgeving wil uitnodigen om mee te denken hoe we de bibliotheek in Warffum breder kunnen benutten. Te denken valt aan activiteiten vóór jong en oud op meerdere gebieden:

  • De digitale wereld
  • Taalvaardigheid
  • Creativiteit
  • Sociale ontmoeting
  • Kunst en cultuur

Om te kijken of er sowieso vraag is en naar welke activiteiten, wil ik samen met de bibliotheek een brainstormsessie houden om dit in kaart te brengen.

Wanneer:     maandag 4 juni 2018 om 19.30

Waar:           Bibliotheek Warffum

Aanmelden: jDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


We hopen op jullie komst!


Jannet Benthem in samenwerking met Biblionet Groningen